• Globalt

Gribskov i verden og verden i Gribskov

Gribskov i verden

På Gribskov Gymnasium lægger vi vægt på kulturmøder og globalt udsyn. Derfor har vi studieture til flere kontinenter.

Både for elever og lærere er studieture en spændende måde at arbejde med fagligt stof. Og så er de mange fælles oplevelser som regel med til at ryste klassen endnu mere sammen.

Vi bestræber os på også at kunne tilbyde eleverne studieture, som bringer dem i kontakt med gymnasieelever, folk og kulturer i de lande vi besøger. Derfor arrangerer vi på Gribskov Gymnasium meget gerne studieture som udvekslingsture - også fordi man på den måde kan nå længere ud i verden. Udvekslingerne giver også mulighed for at modtage besøg her hos os. I det forgangne år har elever fra USA, Kina, Spanien, Tjekkiet og Tyskland været med til at sætte kulør på vores hverdag.

Det er vores målsætning, at både elever og lærere vil opleve Gribskov Gymnasium som et sted, der spænder vidt - fra det lokale til det globale.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest