GG guiderne byder velkommen!

Hej nye elev på Gribskov Gymnasium

Vi glæder os til at modtage dig og dele alle vores oplevelser med dig. Det er nemlig sådan på Gribskov Gymnasium, at man aldrig keder sig. Der er altid mulighed for at møde nye mennesker og udfordre sig selv. Når du begynder her, er der altid nogen, der vil hjælpe dig, når du har brug for det. Der er blandt andet en god og velfungerende lektiecafé om eftermiddagen, hvor vi elever hjælper hinanden, og lærerne vejleder dig. Og så er der selvfølgelig os GG-guider, som også vil hjælpe dig og følge dig det første halve år.

Vi elever har en rigtig god indflydelse her på Gribskov Gymnasium: vi har et godt og aktivt elevråd, et meget aktivt festudvalg - vi hjælper til med skolekomedien og alt muligt andet. Du kan deltage i idræt og yoga efter skole, der er mulighed for at bruge vores splinternye fitnesscenter, du kan spille i band, deltage i skolens kor og lave alle mulige andre kreative ting på skolen. Der er altid liv her på skolen - også efter normal skoletid. Desuden kan du for 200 kr. leje et skab til at opbevare dine bøger og værdisager i.

Den første uge er der et særligt program for alle nye elever. Vi GG-guider glæder os rigtig meget til at møde dig og gøre hvad vi kan for du skal føle dig hjemme!
Nedenfor kan du se nogle af efterårets vigtige fællesaktiviteter, som du allerede nu bør notere i din kalender.

Velkommen til Gribskov Gymnasium
GG-guiderne

Her kan du downloade GGuidernes velkomstbrev i pdf

Første skoledag 14. august

Alle 1.g'ere og 1. Hf'er mødes og bliver budt velkommen i fællesrummet kl. 9.30. Se yderligere information i optagelsesbrevet.

Introdag 16. august

Dagen er en ryste-sammen-dag med forskellige aktiviteter - og en masse hygge!

ldrætsdag og skovtur d. 30. august:

Idrætsdagen er for hele skolen. Her konkurrerer alle klasser I fælles idrætslige aktiviteter. Bagefter går turen ud på boldbanerne og i skoven hvor der konkurreres om prisen og hæderen for bedste skovtursmenu og sejeste udklædning.

Introfest d. 31. august:

Fredag d. 31. august afholdes der også introfest. Introfesten er noget der kan ryste de nye elever rigtig godt sammen med de der allerede går på skolen. Til festen er man inviteret til kl. 19:00 og der kan være alle mulige forskellige slags sjove temaer, som altid gør festen endnu federe! Glæd jer til den første fest i det nye skoleår 2018-2019!! Mere information følger.

Forældreaften mandag den 24. september - husk at reservere dagen.

Skolens fødselsdag fredag den 9. november:

Årets skolefest for elever, forældre, lærere og øvrigt personale med spisning, levende musik og gang i hele skolen.

Glæd dig til dette og meget, meget mere .... !

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest