Kommende elever

Med mere end 600 elever i dejlige, lyse og rummelige bygninger er Gribskov Gymnasium et unikt og inspirerende sted at tilbringe sin gymnasietid. Undervisning af høj kvalitet er i fokus og går hånd i hånd med et levende studiemiljø, der giver støtte og udfordringer til alle elever.

På Gribskov Gymnasium sker der rigtigt meget - også uden for skoletid: musik- og filmarrangementer, sport, caféaftener, frivilligt arbejde m.m. Her er et åbent og mangfoldigt miljø, hvor elevernes medindflydelse og engagement også sættes højt. Gennem bl.a. elevråd og festudvalget har eleverne mulighed for selv at arrangerere og bestemme en lang række aktiviteter.

Skolens moderne og rummelige bygninger giver en særlig atmosfære, som sætter sit præg på alle, der har deres daglige gang her. Der er plads til alle både i bogstavelig og overført forstand. Gymnasiet er for få år siden blevet udvidet, hvilket har givet os en række nye undervisningslokaler, grupperum, studieområder og mere moderne it-udstyr.

Find flere informationer om det at være elev på Gribskov Gymnasium i menuen til venstre.

Ny på Gribskov Gymnasium