Skolekomedien

Det er en tradition på Gribskov Gymnasium, at skolekomedien er et originalt stykke skrevet af Lars Kaaber med musik komponeret af skolens lærere. Tidligere opførtes skolekomedien under lidt interimistiske forhold på skolens fællestorv. De seneste år er forestillingen dog blevet opført under mere professionelle forhold i Gribskov Kultursal, der har lagt scene, lydanlæg m.m. til løjerne. Så i januar måned står skolen på den anden ende, mens omkring 100 af skolens elever knokler med at få lært replikker og sange ved siden af deres almindelige undervisning. Elever laver med hjælp fra skolens billedkunstlærer Kirsten Larsen kulisser, der sys kostumer og opbygges scene. Resultatet er et imponerende tilløbsstykke som vises for elever og ansatte samt gæster fra nær og fjern ved ca. 4 forestillinger i slutningen af januar.

Billeder fra de seneste års skolekomedier nedenfor.

Se billedgalleri fra årets skolekomedie Petrograd