Morgensamling

Onsdage i 10-frikvarteret er der morgensamling i Kultursalen. Der gives informationer om alle de vigtige aktiviteter på gymnasiet både undervisningsrelaterede aktiviteter som fx terminsprøver, skriftlige opgaver og eksamen, men også sociale som fx fester, sportsturneringer, elevrådsarbejde mv.

For det meste er der også elever, der optræder med diverse underholdende indslag af vidt forskellig karakter. Det kan være musik, skuespil, komik og film. Så hvis du har noget på hjertet eller vigtige informationer til dine medstuderende, så kontakt Keld Hilding enten på kontoret, via Lectio eller mail – gerne i god tid.

Især i forbindelse med forårets ”klassekampe” for at overtage 3g’ernes faner er der gang i den til morgensamlingerne - som det kan ses på nedenstående billeder.

Som regel afsluttes morgensamlingerne med fællessang.

Se billeder fra morgensamlingerne i vores billedgalleri