Idrætsdag og skovtur

I starten af september deltager alle elever i den årlige idrætsdag, hvor de konkurrerer klassevis inden for en lang række af discipliner. Og det er ikke bare traditionelle idrætsgrene som der kæmpes i. Ofte har idrætslærerne fundet på en lang række af finurlige konkurrencer og mindre kendte sportsgrene, hvilket gør at alle elever kan være med og har en chance for at vinde.

Idrætsdagen stopper ca. kl. 12.00, hvorefter hele skolen tager på skovtur i Høbjerg Hegn. På skovturspladsen derude udfolder elever deres kreativitet gennem udklædninger og imponerende arrangementer med flere forskellige rekvisitter. Typisk er klasserne koncentreret omkring og klædt ud efter et bestemt koncept som fx "smølferne", "tidsrejse", "bonderøven", "modeuge i København" osv., og de medbringer mad, som passer til deres tema. En dommerkomité kårer årets bedste påfund, og dagen slutter med tovtrækningskonkurrence mellem repræsentanter for samtlige klasser og et fabelagtigt lærerhold.

Se billedgalleri fra idrætsdag 2016 og skovtur 2016