Det Gyldne Bånd

Det Gyldne Bånd (DGB) er et arrangement på Gribskov Gymnasium, hvor udvalgte mediefagsfilm bliver fremvist og bedømt. I bedste 'Oscar' stil ankommer eleverne i deres allerfineste klæder, hvorefter prisuddelingerne bliver skudt i gang. Vinderne af forskellige kategorier, som for eksempel bedste skuespiller, bedste klip, bedste 1.g film og bedste film, modtager en helt unik pris kaldet Det Gyldne Bånd, som i sin tid var et vaskeægte VHS-bånd lakeret med gylden spraymaling - nu en DVD.

Det Gyldne Bånd er et yderst spændende og sjovt arrangement. Det er en aften med fyldt kultursal, superstemning, glade mennesker og sidst men ikke mindst en masse rigtig gode film, som skolens mediefagselever har arbejdet hårdt med i lang tid forinden.

Vi ses til Det Gyldne Bånd!