Sundhedsdag

11. oktober var "Sundhedsdag" på GG. Der var masser af aktivitet og gode oplæg undervejs. Elever og lærere fik også prøvet kræfter med konditions- og andre tests, samt samt tai chi og qi gong 

Se billeder fra aktiviteterne

 

 

Festival

I forbindelse med Dansk Naturvidenskabsfestivals "finale" den 30. september underviste elever fra Gribskov Gymnasium områdets 9. klasser i diverse naturvidenskabelige fag og discipliner. Eleverne blev delt ind i grupper, der kom rundt til flere forskellige aktiviteter.

Se billeder fra aktiviteterne

 

 

Kemi- og fysikshows

En forrygende naturvidenskabs- festival blev afsluttet den 30.9. med kemi- og fysikshows i Kultursalen. Grundskoleelever fra 9. klasser var blandt publikum til spektakulære shows med bl.a. ild, skum, sprøjt og røg.

Se billeder fra de to shows

 

 

Gang i Gribskov

Alle skolens elever prøvede kræfter med nye sportsgrene til årets "Gang i Gribskov" 16. september. Der blev svedt og knoklet både inde og ude i det gode vejr.

Se billeder her

Flere billeder

Introfest

Efter idrætsdag og skovtur blev det tid til introfest. De feststemte elever fyldte dansegulvet og hyggede sig til de sene timer. Flere 4.g'ere lagde også vejen forbi for at feste med.

Se billeder her

Flere billeder

Nyheder

 • Naturvidenskabsforedrag

  Naturvidenskabsfestival i uge 39

  Læs mere

 • 1g forældreaften

  Hvordan er det at starte i gymnasiet?

  Læs mere

 • Drugrebels

  Roadshow på besøg

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • nov
  02

  Operation Dagsværk

  Operation Dagsværk-dag, hvor undervisingen er aflyst og skolens elever samler penge ind til...

  Læs mere
 • dec
  21

  Juleafslutning

  Juleafslutning med sjov og musik i Kultursalen.

  Læs mere
 • jun
  21

  Sidste eksamensdag og Gallafest

  Læs mere
 • jul
  23

  Dimission

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407