3y og 3i lærer fra sig

Torsdag den 15. september deltog idræt B-holdene fra 3y og 3i som undervisere ved Gang i Gribskov. Gymnasieeleverne stod for flere af posterne og kunne introducere de mange folkeskoleelever for de enkelte idrætsgrene.

Se billeder her og hør erfaringerne fra nogle af eleverne på vores facebook side.

Gang i Gribskov

Alle skolens elever prøvede kræfter med nye sportsgrene til årets "Gang i Gribskov" 16. september. Der blev svedt og knoklet både inde og ude i det gode vejr.

Se billeder her

Flere billeder

大家好!

14.september kom Ria Andersen, Freja Jensen, Amanda Christiansen og Liv Larsen forbi gymnasiet. De fortalte om  deres oplevelse som engelsklærere i Kina denne sommer. Mange var mødt op for at høre dem fortælle om, hvordan man underviser 400 kinesere, og om deres fantastiske tur. Vores nuværende elever får til januar mulighed for at søge om en af de 5 pladser i 2017.

 

 

Introfest

Efter idrætsdag og skovtur blev det tid til introfest. De feststemte elever fyldte dansegulvet og hyggede sig til de sene timer. Flere 4.g'ere lagde også vejen forbi for at feste med.

Se billeder her

Flere billeder

Jul, tv-shows, nytår...Skovtur!

Der var mange fantastiske udklædninger ved årets skovtur. Kreativiteten var høj og mange klasser levede sig helt i rollerne.

Se billeder her.

Flere billeder

Nyheder

 • 1g forældreaften

  Hvordan er det at starte i gymnasiet?

  Læs mere

 • Drugrebels

  Roadshow på besøg

  Læs mere

 • Besøg fra folkeskolerne

  Dansklærerne arbejder sammen

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • nov
  02

  Operation Dagsværk

  Operation Dagsværk-dag, hvor undervisingen er aflyst og skolens elever samler penge ind til...

  Læs mere
 • dec
  21

  Juleafslutning

  Juleafslutning med sjov og musik i Kultursalen.

  Læs mere
 • jun
  21

  Sidste eksamensdag og Gallafest

  Læs mere
 • jul
  23

  Dimission

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407