Bæredygtige pyramider

På Gribskov Gymnasiums Grøn Dag arbejdede elever og ansatte sammen om at finde løsninger på lokale og globale problemer. Arbejdet resulterede i adskillige pyramider med ideer og forslag til, hvordan vi når FNs 17 mål for bæredygtig udvikling.

se billedgalleri, se flere billeder fra dagen , se video

 

 

Grøn dag

Alle på Gribskov gymnasium var samlet i Kultursalen, da der blev sparket gang i Grøn dag den 6. oktober. Alan AtKisson fortalte om FNs 17 mål og lavede fællessang med eleverne.

Se video af sangen

 

 

Naturvidenskabsfestival

Gribskov kommunes folkeskoler gæstede Gribskov Gymnasium den 25.september for at opleve årets naturvidenskabsfestival. Et flot kemishow inden det gik løs med naturvidenskabelige workshops og højt humør. Til sidst viste Fysik A-niveau live fysik i Kultursalen.

Se billeder fra dagen , flere billeder

Se video

3u i Edinburgh

3u's studierejse gik til Edinburgh. elverne besøgte gamle borge, mødtes med en parlamentariker, lavede flotte faglige oplæg, læste dagbøger op og fik ømme fødder (nogle så også en panda).    

Se billeder fra turen

Flere billeder, se video

Forældreaften

Torsdag d. 17. september var der forældreaften på Gribskov Gym- nasium. Efter introduktion og musik i Kultursalen gik de for- skellige klasser ud i klasserum og fællesarealer, hvor der blev budt på faglig information, elev- og forældrequizzer, optræden og en masse andet.

Se billeder fra aftenen

Se 1mx opføre nummeret "Happy"

Grøn dag

Den 6. oktober afholdes temadag om bæredygtig udvikling, hvor vi alle i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan bidrage. Dagen har bl.a. Alan Atkisson og Anders Morgenthaler som Keynote Speakers. På morgensamlingen d. 16. oktober præsenterede Bente Milton (billedet) fra Transition World programmet.

Se præsentationen

Gang i Gribskov

Til "Gang i Gribskov" d. 11/9 fik GG's elever prøvet kræfter med kendte sportsgrene, men også en lang række af mindre ekspone- rede sportsgrene som fx fægtning og kørestolsbasket.

Se billedgalleri

Se flere fotos

Se video

1
2
3
4
5
6
7

Nyheder

 • Grøn dag 6.10

  Gribskov Gymnasium sætter fokus på 17 globale mål for bæredygtighed

  Læs mere

 • 2y på Kanotur og adventure race

  Idræt B elever overnattede ude.

  Læs mere

 • Rektoranalyse og studietursfilm

  Morgensamling d. 30. september

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • okt
  12

  Efterårsferie

  Læs mere
 • nov
  04

  OD-dag

  Operation Dagsværk

  Læs mere
 • nov
  06

  Skolens fødselsdag

  Hip Hurra! Skolen fejrer sin fødselsdag med fællesspisning i klasserne med elever og forældre. Vi...

  Læs mere
 • nov
  27

  SFN (for tidligere elever)

  Sidste fredag i november (SFN). Mere følger...

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407