Skovtur

Ved skovturen d. 3/9 var der ingen grænser for opfindsomheden hos klasserne, og der var bl.a. Himmel og Helvede, Stark, Thorning vs Løkke, cykelløb, bondegård og cirkus til stede på årets skovtur.

Se billedgalleri

Se flere billeder

(Video følger...)

 

 

Idrætsdag

Eleverne på Gribskov Gym- nasium fik fremragende vejr og kastede sig med stor energi ud i de mange forskellige aktiviteter, som idrætslærerne havde tilrettelagt på dagen. Billedet hér er fra 1g'ernes opvarmning.

Se billedgalleri

Se video fra Valby Hegn

Se flere billeder

Introfest

Der blev festet igennem den 28. august, hvor årets introfest blev fyret af. Elever fra 1g til 3g (og endda nogle tidligere elever) var med til at sparke årets skolefester i gang.

Se galleri

Se flere fotos her. 

Besøg fra Bremen

I uge 35 havde vi på GG besøg af lærerne Franz Dwertmann og Ulla Egbring fra vores partnerskole i Bremen, som vi har udveksling med i 3.g. Det tyske gymnasium er kendt for deres fodboldlinje i samarbejde med fodboldklubben Werder Bremen.

Sangkonkurrence

Ved morgensamlingen d. 26. august foldede GG's rektor sig ud som analytiker af vores skolesang, samtidig med at der blev udlovet frokost og sodavand til de klasser, der vil synge skolesangen foran kontoret. Så det gælder bare om at finde sangstemmerne frem!

Se rektors analyse

Se fællessang med tekst

Introtur!

Den 24.-25. august var GG's 1g'ere på introtur, der foregik på Sankt Helene i Tisvildeleje. Turen var planlagt godt med aktiviteter til at ryste eleverne sammen og opleve en anderledes faglighed. Programmet indeholdt bl.a. minigolf, skattejagt, elevskuespil og et aften-/natløb.

Se billeder fra introturen

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • 1i og 1v i finalen

  Semifinalegysere afholdt

  Læs mere

 • Business Master Class

  Bliv klogere på erhvervslivet

  Læs mere

 • Fodboldturnering

  [opdateres løbende] - Links til klip fra kampene

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • sep
  17

  Forældreaften

  Forældreaften for 1g'erne og deres forældre. Aftenens arrangement starter i Kultursalen

  Læs mere
 • sep
  21

  Naturvidenskabsfestival

  Naturvidenskabsfestivalen fejres med oplæg i de naturvidenskabelige fag mandag til torsdag og...

  Læs mere
 • okt
  12

  Efterårsferie

  Læs mere
 • dec
  19

  Juleferie

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407