3g-løbet

De sidste otte uger har GG's 3g-klasser (på nær 3i) arbejdet med et træningsprojekt, hvor eleverne har planlagt og gennem- ført individuelle træningsforløb. Afslutningen på projektet fandt sted 11. april med et stort løb for 3g'ere i Valby Hegn. Der blev løbet to runder på Sundheds- sporet. Vinderne offentliggøres ved kommende morgensamling. 

Se billeder fra løbet

 

 

Blame it on the Boogie

Til morgensamlingen den 2. april gav 2m den gas med The Jacksons gamle klassiker fra 1978 "Blame it on the Boogie". Michael er sidenhen stået af, men til gengæld har vi 2m.


Se smartphone-optagelse

À Paris

I uge 11. var 3g fransk valgholdet på en fremragende tur i Paris, som bl.a. bød på besøg på vores ven- skabsskole i Saint-Germain-En-Laye samt alle de traditionelle seværdigheder som fx Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacre Cæur i det hyggelige Montmatre.

Læs franskholdets beretning


Se flere billeder

Danskhed

Den 26. marts afholdt elevrådet på Gribskov Gymnasium en rigtig spændende og lærerig debataften med det tidligere folketingsmed- lem Naser Khader som hovedtaler. Det hele forløb perfekt - og debatten forsatte til langt ud på aftenen.

Se mere om arrangementet

Ministerbesøg

Den 6. marts var undervisnings- minister Christine Antorini på be- søg på gymnasiet for at tale om uddannelsespolitik med rektor Kristoffer Almlund – og for at møde nogle af skolens elever, der fortalte ministeren om to af gymnasiets store succeser; sprogpatruljerne og trænerlinjen for idrætselever.

Læs Gribskovavisen.DKs reportage

Kinasamarbejde 2013-2014

Vi har nu i snart fem år haft et tæt samarbejde med vores partnerskole South Lake Senior Middle School, Jiaxing i Zheijang-provinsen i det østlige Kina.
Senest var 3s i Kina i september.

Læs mere om samarbejdet

Se billeder fra 3s' tur

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • 8.b fra Gribskolen på besøg

  Introduktionsbesøg fra 8.klasser

  Læs mere

 • GG-elev i verdenseliten

  Rasmus klar til den internationale finale i geografioplympiaden

  Læs mere

 • Midtvejsvideo

  Udvalg af film fra 1u's og 1a's midtvejsproduktioner

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • apr
  29

  Forårsevent

  Forårsvent på Gribskov Gymnasium, hvor de kunsterniske fag sammen står for en aften i ...

  Læs mere
 • maj
  09

  Fanefest

  For tidspunkter mv. følg med på Elevernes Facebookside eller Elevrådets blog - Gribbloggen.

  Læs mere
 • maj
  14

  Det Gyldne Bånd

  Oscar er skiftet ud med Det Gyldne Bånd, men bortset fra det, så er konceptet det samme. Det...

  Læs mere
 • maj
  16

  St. Bededag

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407