Gang i Gribskov

GG's elever deltog i uge 37. i "Gang i Gribskov". Hér prøvede eleverne sportsgrene, der normalt ikke eksponeres så meget i medierne som fx skydning, amatørboksning, gymnastik, fægtning, mv. Klik på linket nedenfor og se bl.a. rektor i bokseringen.

Se billeder fra dagen  

Vinderne

Med applaus og fanfare blev vinderne af årets skovtur annonceret ved morgensamlingen d. 10 september. Alle klasserne havde virkelig givet den hele ar- men med kostumer og shows, men vinderne blev 1a, 2m og 3a (billedet)

Se billeder fra skovturen

Se video fra skovturen

Skovtur

Traditionen tro var det efter idrætsdagen tid til skovturen. Denne gang et nyt sted i skoven. Der var ingen grænser for opfind- somheden hos klasserne, og der var bl.a. rumfolk, et plejehjem, en pølsevogn, Tolkienfigurer, tør- svømmere og Vladimir Putin til stede på årets skovtur. 

Se billeder fra skovturen

Se video fra skovturen

Idrætsdag

Eleverne på Gribskov Gym- nasium fik fremragende vejr og kastede sig med stor energi ud i de mange forskellige aktiviteter, som idrætslærerne havde til- rettelagt på dagen. Det kom der en rigtig god idrætsdag ud af! Billedet hér er fra 1g'ernes opvarmning.

Se billeder fra idrætsdagen

Forældreaften

1g'erne har været på introtur, til introfest, mødt deres GG-guider, og er i gang med undervisningen. Nu vil vi gerne invitere til forældre- aften, hvor vi vil give jer - og jeres børn - mere information om gym- nasiet. I møder bl.a. klassens elever, andre forældre og klas- sens lærerteam. Arrangementet starter i Gribskov Kultursal onsdag d. 17. september kl. 19.30. 

Download invitation og tilmelding

1
2
3
4
5

Nyheder

 • SRP-sæsonen er i gang

  SRP-information for 3g'ere

  Læs mere

 • 3i vinder årets fodboldturnering

  Se video fra finalen!

  Læs mere

 • Så spiller vi igen

  Ved morgensamlingen d. 27. august spillede elever salen op.

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • sep
  22

  Naturvidenskabsfestival

  Uge 39 står hvert år i naturvidenskabens tegn på Gribskov Gymnasium. I løbet af ugen vil der hver...

  Læs mere
 • sep
  26

  Elevfest

  For tidspunkter mv. følg med på Elevernes Facebookside eller Elevrådets blog - Gribbloggen.

  Læs mere
 • okt
  09

  Visionsdag

  På visionsdagen er det tanken, at alle elever, lærere, ledere, øvrige ansatte og bestyrelsen skal...

  Læs mere
 • okt
  22

  OD fællestime

  OD fællestime i Kultursalen

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407