Gribstock

Årets kunstevent på Gribskov Gymnasium løb af stablen den 26. april. Elever fra billedkunst, dram og musik viste produktioner og opførte stykker.

 

Se billeder her

Flere billeder

Hamlet foredrag

Gribskov Folkeuniversitet havde i anledning af 400-års dagen for Shakespeares død inviteret skolens lærer Dr.Phil. Lars Kaaber til at holde foredrag om Shakespeares mest berømte stykke, Hamlet. Lars Kaaber tog tilhørerne med langt omkring, og gjorde undervejs i det veloplagte foredrag op med adskillige af romantikkens heltebilleder.

 

 

Fanefedteri

Det store fedteri for at få fat i fanerne fra 3.g'erne er i fuld gang. Bannere pryder fællesrummet og til morgensamlingerne giver 2.g'erne den gas på scenen.

Se billeder her

Business Master Class

Ved morgensamlingen d. 16. marts blev der uddelt beviser på deltagelse i GGs Business Master Class, der er et tiltag for elever, som er særligt interesserede i erhvervsforhold, markedsanalyser og markedsføring. På billedet er det holdets underviser Søren Søby Kristensen, der uddeler beviserne.

3u i Den Kolde Krig

Fredag d. 4. marts var 3u-historie på ekskursion til Stevnsfortet. Det var en imponerende oplevelse at se og komme ned i fortet, der fremstår intakt, som det så ud i slutningen af Den Kolde Krig.

Se billeder fra besøget  

Nyheder

 • Elevstrejke

  Eleverne blokerede undervisningen

  Læs mere

 • Udveksling med Barcelona

  Gribskovelever i Barcelona

  Læs mere

 • Besøg fra Barcelona

  Montse og Marta er på besøg fra vores partnerskole Joan Bosca i Barcelona.

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • maj
  18

  Det Gyldne Bånd

  Årets store filmbegivenhed, hvor mediefagselever kæmper om hæder og ære. Det hele i bedste...

  Læs mere
 • maj
  23

  Eksamensperioden starter

  23. maj er første mulige eksamensdag for årets studenter.

  Læs mere
 • jun
  22

  Gallafest

  Årets gallafest for de nye studenter. Mere info følger...

  Læs mere
 • jun
  24

  Dimission

  Dimission af årets studenter i Kultursalen. Mere info følger..

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407