Introfest

Der var højt humør, god musik, ballondans og gang i den, da der var introfest på gymnasiet d. 29. august. Sjældent har der været så mange til en introfest, så 1g'erne havde god mulighed for både at møde hinanden og de andre klasser på gymnasiet. 

Se billeder fra festen

 

 

Forældreaften

1g'erne har været på introtur, til introfest, mødt deres GG-guider, og er i gang med undervisningen. Nu vil vi gerne invitere til forældre- aften, hvor vi vil give jer - og jeres børn - mere information om gym- nasiet. I møder bl.a. klassens elever, andre forældre og klas- sens lærerteam. Arrangementet starter i Gribskov Kultursal onsdag d. 17. september kl. 19.30. 

Download invitation og tilmelding

Introtur

1g cyklede på introtur til Skt. Helene centret i Tisvilde mandag den 25. august. Turen var planlagt godt med aktiviteter til at ryste eleverne sammen og opleve en anderledes faglighed. Dagen bød på både fagligt program i klas- serne, fællesaktiviteter og et aften-/natløb.

Se billeder fra afgangen på cykel

Se billeder fra Skt. Helene

GG's UEFA

Fodboldturneringen er allerede i fuld gang (mere herom senere). Ved morgensamlingen d. 27. august var der gaver til arrangørerne, der i samarbejde med Henning Carstens har skaffet en flot vandrepokal med store ører til turneringen.

Stor tak til Peter, Joan, Andreas og Thomas - alle fra 3i.   

Besøg fra Kina

Gribskov Gymnasiums 3s havde besøg fra Jiaxing, Kina i uge 34. De kinesiske elever har boet hos de danske og oplevet undervisning og forskellige danske attraktioner.

3s glæder sig til genbesøget i Kina i september.  

Se stort billede

1. skoledag

Gribskov Gymnasium bød de nye 1.g'ere velkommen på årets første skoledag 13. august.

Rektor introducerede gymnasiet for de nye 1.g'ere og Jørgen Kaufmann lærte de nye elever skolesangen, med god opbakning fra 2.g og 3.g samt lærerne.  

Se billeder fra dagen

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • Idrætsdag og skovtur

  Hele GG er klar til en dag med sport, udklædning, sjov og spas!

  Læs mere

 • Nyt skoleår

  Gribskov Gymnasium byder elever og ansatte velkommen til et nyt skoleår.

  Læs mere

 • Deutsch, Deutsch, Deutsch

  Tyskhold scorer topkarakterer!

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • sep
  04

  Idrætsdag og skovtur

  Årets store idrætsbegivenhed - Idrætsdagen - finder sted fra kl. 8.15 - 11.30 og er for alle...

  Læs mere
 • sep
  11

  Gang i Gribskov

  Gang i Gribskov. Mere følger...

  Læs mere
 • sep
  17

  Forældreaften

  1g'erne har været på introtur, til introfest, mødt deres GG-guider, og er i gang med...

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407