Eksamens-"bingo"

16. maj blev det offentliggjort, hvilke fag der var udtrukket til eksamen i år. Rektor var vært til "eksamensbingo", der gradvist og under blandet jubel afslørede 3g'ernes eksamensfag. Hold øje med eksamenerne i lectio og se regler og læreplaner her.  

Og vinderen er.....

Den 15. maj blev der afholdt filmgalla i Kultursalen. De store vindere af årets Gyldne Bånd blev "Magnus - ham der danser" (bedste film) og "Vendicta" (Elevrådets tre champagner). Se billeder her. Se hele vinderlisten på GG's facebookside

Ny kunst på gymnasiets mur

Anna Weinreich, 3u, har færdiggjort sit flotte værk ved gymnasiets bagtrappe i N-fløjen. Det er blevet til som et initiativ fra Annas side og med støtte fra Gribskov Gymnasium.

Se billeder her.

Drughunterdyst

Den 28. april var Kim og Marie fra 2ys Biologi til Drughunterdyst på Lundbeck, hvor de fremlagde deres planche om depression. Se billeder fra dagen her og oplev planchen i N-fløjen, når du kommer forbi

 

 

Gribstock

Årets kunstevent på Gribskov Gymnasium løb af stablen den 27. april. Elever fra billedkunst, drama og musik viste produktioner og opførte stykker.

 

Se billeder her

 

Flere billeder

 

 

3g FR i Byernes By

I ugen efter påske var 3.g Fransk A på tur i Paris. Her besøgte de bl.a. gymnasiet Louis-le-Grand og byens vartegn i strålende vejr. Holdet nød de fire dage på tur.

Se billeder her 

Besøg fra Istanbul

I ugen efter påske havde 1iy besøg fra vores partnerskole i Istanbul. Eleverne var på ekskursion til København og de tyrkiske elever fik prøvet at følge undervisningen på gymnasiet, der var særligt anlagt i anledning af besøget

Se billeder her 

Idræt B i Sønderborg


3g Idræt B holdene besøgte Sønderborg idrætshøjskole i slutningen af marts.

Læs mere på vores facebookside

Se billeder her 

3u fik besøg af mellemfolkeligt samvirke

15. marts havde 3u Samfundsfag besøg af MS til workshop om "Tax Power: Skat skaber udvikling"

Læs mere om projektet her.

Se billeder fra workshoppen

 

 

 

Fastelavn!

Så blev det festen med de festlige udklædninger.  Se billederne af de kreative dragter og kostumer med temer fra computerspil til Gulddreng og Grease her.

Se flere billeder

 

 

 

Sneen er faldet

Efter nogle kolde måneder er der endelig kommet sne i Helsinge. 2u idræt var ud at stå på ski og her kan du se nogle billeder fra løjerne på løjpen.

 

 

La Belle Epoque

Årets skolekomedie havde premiere den 25. januar og spiller frem til den 28. Handlingen foregår i Paris i  Paris i slutningen af det 19. århundrede. 

Se flere billeder på vores facebookside

Se billeder fra prøverne.

Køb billetter

Tak til festudvalget

På morgensamlingen 23. november takkede den nye festudvalgsformand og -næstformand de 3g'ere der nu forlader festudvalget. De har, som medlemmer i festudvalget, slidt hårdt, for at skabe de fede fester der er på GG, og faklen bæres nu videre af  de nuværende 1.g'ere og 2.g'ere i udvalget. Tak for indsatsen! 

Sprogdag

16. november var der sprogdag på gymnasiet. Efter oplæg i kultursalen var alle 2.g'ere fordelt i spændende workshops og fik udtrykt sig på mange forskellige sprog.

Se billeder fra aktiviteterne

Du kan også rektors velkomst til sprogdagen på vores facebookside

 

 

Nyheder

 • Besøg på og fra Joan Boscá

  Udvekslingselever i og fra Spanien

  Læs mere

 • Debating

  Debatkonkurrence på Espergærde Gymnasium

  Læs mere

 • 3g Tysk A i Tyskland

  Elever i Bremen

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407