Sprogdag

Der var gang i sprog og stemme- bånd, da GG holdt sprogdag for alle 2g'ere. Først var der oplæg ved Tine Gøtzsche - kendt fra DR - og Simon Lange fra Sprogzonen (billedet), hvorefter klasserne i forskellige workshops arbejdede med alt fra gamle danske bande- ord til "Spanglish" og Salsa.

Se billeder fra dagen

Mord, blod og uhygge

Der var mord, blod og uhygge på programmet, da Shakespeares "Macbeth" blev vist i kultursalen. Halvt foredrag og halvt forestilling og med tre personer og lidt rekvisitter på scenen, var det en medrivende og meget tro gen- nemgang af et af Shakespeares mest mørke og blodige skuespil, der blev vist.

2a på team- buildingtur

2a var på teambuildingtur til Freerslevhus i strålende eftersol. Der blev arbejdet med balance og koordination - og først og frem- mest fælles opgaveløsning. Masser af frisk luft og samarbejde - afsluttende med bålmad.

Se billeder fra turen

Skolens fødselsdag

Den 7.11. blev skolens fødselsdag fejret med en storslået fest. Der var både spisning i klasserne, dans på fællestorvet, elevmusik i Kultursalen og diskotek. Rektor fik også en hovedrolle i aftenens "skumfidus-tale-contest". Wafande var et andet højdepunkt. Han leverede et brag af en koncert.

Se billeder fra festen

Studieture

Så er nogle af billederne fra GG's studieture så småt ved at dukke op. Vi kommer både til Kina over USA til Barcelona, og i de kommende uger vil der forhåbentlig komme endnu flere billeder.

Se billeder fra 3s' Kinatur

Se billeder fra 3y's USA-tur

Se billeder fra 3c's Barcelonatur  

Visionsdag

Der blev tænkt ud af boxen og fremad, da både elever, lærere, ledelse og bestyrelsen skabte fremtidens vision for Gribskov Gymnasium. Det kom der rigtig mange gode og opfindsomme forslag ud af! Undervejs blev dagen krydret med oplæg fra Soulaima Gourani og stand-up-show af Carsten Eskelund.

Se billeder fra dagen

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • I sprogets vold

  Rapport fra sprogdagen på Gribskov Gymnasium

  Læs mere

 • 1g'ere underviser i matematik

  1mx på Nordstjerneskolen

  Læs mere

 • Studietursgallerier

  Flere billeder!

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • nov
  28

  Sidste fredag i november

  "Sidste fredag i november". Arrangement for tidligere elever og lærere. Middag kl. 18.30...

  Læs mere
 • dec
  05

  Elevfest

    For tidspunkter mv. følg med på Elevernes Facebookside eller Elevrådets blog - Gribbloggen.

  Læs mere
 • dec
  19

  Juleafslutning

  Juleafslutning i Kultursalen.

  Læs mere
 • jan
  04

  Juleferien slutter

  Juleferien slutter søndag d. 4. januar. Dvs. mandag d. 5. er første skoledag efter ferien.

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407