Kom til orienteringsaften

Gribskov Gymnasium inviterer kommende elever og forældre til orienteringsaften på gymnasiet d. 23. januar 2017 kl. 19.30.  Vi starter med en velkomst i Kultursalen kl. 19.30. Derefter vil der blive orienteret om studieretninger og grundforløb i skolens fløje, hvor lærere og elever står klar med informationer og spændende aktiviteter.

Prøverne er i gang

Årets skolekomedie hedder La Belle Epoque. Hele ensemblet øver på livet løs eftermiddage, aftener og weekender for at hensætte kultursalen til Paris i slutningen af det 19. århundrede. Forestillingen har premiere den 25. januar.

Se billeder fra prøverne her.

Køb billetter

Tak til festudvalget

På morgensamlingen 23. november takkede den nye festudvalgsformand og -næstformand de 3g'ere der nu forlader festudvalget. De har, som medlemmer i festudvalget, slidt hårdt, for at skabe de fede fester der er på GG, og faklen bæres nu videre af  de nuværende 1.g'ere og 2.g'ere i udvalget. Tak for indsatsen! 

Sprogdag

16. november var der sprogdag på gymnasiet. Efter oplæg i kultursalen var alle 2.g'ere fordelt i spændende workshops og fik udtrykt sig på mange forskellige sprog.

Se billeder fra aktiviteterne

Du kan også rektors velkomst til sprogdagen på vores facebookside

 

 

Nyheder

 • Håndboldturnering

  Turnering for gymnasier i Nordsjælland.

  Læs mere

 • Gæstelærere fra KU

  Økonomisk vækst i historisk sammenhæng

  Læs mere

 • Hjemmeside fra historie

  Renæssancen på nettet

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • jan
  23

  Orienteringsaften

  Orienteringsaften for kommende elever. Vi starter i Kultursalen, hvor rektor byder velkommen og...

  Læs mere
 • jun
  21

  Sidste eksamensdag og Gallafest

  Læs mere
 • jun
  23

  Dimission

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407