Student!

Traditionen tro drog de nybagte studenter direkte efter dimissio- nen til Helsinge Gadekær for fejre deres studentereksamen med fællesdans. Stemningen var høj, da der for alvor blev taget hul på denne festlige dag. Stort tillykke!

Se udvalgte billeder

Download billeder fra bruttoarkiv

Dimission

Gribskov Gymnasiums 3g'ere blev studenter ved dimissionen i Kul- tursalen d. 27 juni 2014. De 175 studenter var vidner til rektor Kristoffer Almunds fine og sjove tale, diverse musiknumre, legat- udlevering og studenternes tale.

Læs rektors tale

Se udvalgte billeder

Download billeder fra bruttoarkiv

 

 

Gallafest

Vejret var fantastisk, og det var en flok flotte studenter i det stiveste puds, der ankom i biler, på spe- cialcykler, gokarts, indkøbsvogne eller med en stor gul bybus. Efter turen op ad den røde løber stod den på middag for studenterne sammen med deres lærere, inden der blev festet til den lyse morgen.

Se billeder fra ankomsten  

Glade studenter

Så skete det endelig. Huen kom på! Studenterne bliver i disse dage udklækket i en lind strøm. Glade, tilfredse, lettede og stolte ses de på gymnasiets store ”fællestorv” sammen med familie, venner og klassekammerater for at fejre den velfortjente studenterhue. 

Se billeder af nye studenter

 

 

 

Den første student

Klokken 9.42 sprang den første student 2014 på Gribskov Gym- nasium ud: Emil Frederik Rune Jørgensen, 3y. Han var oppe i religion og fik et 12-tal. Stort tillkykke! På billedets ses han med rektor Kristoffer Almlund. I de følgende dage vil dusinvis af stu- denter springe ud, og vi glæder os til festlige dage på skolen.

Kinasamarbejde 2013-2014

Vi har nu i snart fem år haft et tæt samarbejde med vores partnerskole South Lake Senior Middle School, Jiaxing i Zheijang-provinsen i det østlige Kina.
Senest var 3s i Kina i september.

Læs mere om samarbejdet

Se billeder fra 3s' tur

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • Deutsch, Deutsch, Deutsch

  Tyskhold scorer topkarakterer!

  Læs mere

 • Så er det nu!

  Studenter springer ud - snart er der gallafest og dimission

  Læs mere

 • Video fra Barcelonatur

  GG-elever på en fantastisk tur

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • jun
  28

  Sommerferie

  Læs mere
 • aug
  13

  Første skoledag

  Første skoledag for alle elever. 1g'erne mødes til velkomst i fællesrummet (foran kantinen) kl....

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407