Nora Dalum vinder Forskerspirer

Nora Dalum, 3m, vandt i går førsteprisen indenfor humaniora i den landsdækkende konkurrence Projekt Forskerspirer. 

Læs mere her

Hug til!

"Kinesiske områdestudier-holdet" var i uge 46 på besøg på Helsinge Karateskole. Erling Marcussen, sortbælte instruktør med 5 dan i Bushi Shotokan karate, startede med en historisk gennemgang af karate som kropskultur. Karate stammer faktisk fra Kina og kom til Japan efterfølgende, hvor det blev videreudviklet. Efterfølgende var der hård træning med slag og spark samt forsvarsteknikker.

Sprogdag

Der var gang i sprog og stemme- bånd, da GG holdt sprogdag for alle 2g'ere. Først var der oplæg ved Sprogzonen, hvorefter eleverne i forskellige workshops arbejdede med alt fra fransk cafe, over salsa til tyske fodboldgloser og Global English.

Se billeder fra dagen 

Fødselsdag

Gribskov Gymnasium fyldte 36 år i fredags, og det blev fejret på behørig vis med spisning i klas- serne, musik, dans og disko. Langt det meste stod eleverne for. Det var en perfekt aften med mas- ser af mennesker, fest og højt humør.

Se billeder

3i prøver canyoning

I uge 40. var 3i på Korsika. En af turens helt store oplevelser var canyoning i Solenzara, hvor eleverne blev udsat for lidt af hvert - dog med to erfarne instruktører!

Se billeder 

Se video

3s i Kina

I uge 39. var 3i i Kina på udvekslingsrejse. Det var en fantastisk tur, der udover besøget på venskabsskolen i Jiaxing også bød på store oplevelser i Beijing og Shanghai.

Se billeder fra turen

3u i Edinburgh

3u's studierejse gik til Edinburgh. elverne besøgte gamle borge, mødtes med en parlamentariker, lavede flotte faglige oplæg, læste dagbøger op og fik ømme fødder (nogle så også en panda).    

Se billeder fra turen

Flere billeder, se video

Nyheder

 • Forskerspirer

  Nora, 3m, vinder forskerspirer

  Læs mere

 • Badmintonhold tæver al modstand

  GG's badmintonhold til turnering

  Læs mere

 • Dinoer på Stevns Klint

  3g Ng på ekskursion

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • dec
  19

  Juleferie

  Læs mere
 • jan
  18

  Orienteringsaften

  Orienteringsaften. Mødested er Gribskov Kultursal kl. 19.30, hvor rektor Kristoffer Høy Sidenius...

  Læs mere
 • jan
  20

  Skolekomedie

  Skolekomedie. Mere følger...

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407