Kemi- og fysikshows

En forrygende naturvidenskabs- festival blev afsluttet den 26.9. med kemi- og fysikshows i Kul- tursalen. Grundskoleelever fra 9. klasser var blandt publikum til  spektakulære shows med bl.a. ild, skum, sprøjt og røg.

Se billeder fra de to shows

Se video fra de to shows

Festival

I forbindelse med Dansk Natur- videnskabsfestivals "finale" den 26. september underviste elever fra Gribskov Gymnasium områdets 9. klasser i diverse naturvidenskabelige fag og discipliner. Eleverne blev delt ind i grupper, der kom rundt til flere forskellige aktiviteter.

Se billeder fra aktiviteterne

 

 

Wonderwall

Til morgensamlingen d. 24. september førte elever fra 1g-musikholdet os tilbage til 90'erne med Oasis' gamle klassisker Wonderwall. Derudover gjorde bl.a. elevrådet opmærksom på gymnasiets store visionsdag d. 9. oktober

Se smartphone-optagelse af "Wonderwall"

  

3i på ekskursion

I uge 38 var 3i på ekskursion to dage i træk med Johan Ras- mussen. Onsdag var de ved Pøle Å og lavede vandløbsundersøgel- ser, for at måle om der var spor af forurening. Dagen efter var de på DTU for at lave regneøvelser og laboratorieforsøg om forurening af vandløb.

Se billeder fra ekskursionerne

Forældreaften

Onsdags d. 17. september blev der afholdt forældreaften på Gribskov Gymnasium. Efter rektor Kristoffer Almlunds introduktion i Kultursalen gik de forskellige klasser ud i klasserum og fællesarealer, hvor der blev budt på faglig information, elev- og forældrequizzer, optræden og en masse andet.

Se billeder fra arrangementet 

Gang i Gribskov

GG's elever deltog i uge 37. i "Gang i Gribskov". Hér prøvede eleverne sportsgrene, der normalt ikke eksponeres så meget i medierne som fx skydning, amatørboksning, gymnastik, fægtning, mv. Klik på linket nedenfor og se bl.a. rektor i bokseringen.

Se billeder fra dagen  

1
2
3
4
5
6

Nyheder

 • Gør dit til en bedre verden!

  GG og Operation Dagsværk

  Læs mere

 • Brobygning

  10. klasser kommer på brobygning

  Læs mere

 • SRP-sæsonen er i gang

  SRP-information for 3g'ere

  Læs mere

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er en åben og rummelig skole med fine faciliteter. Vi bestræber os på, at både elever og lærere føler sig godt tilpas. Vi arbejder på hele tiden at udvikle undervisningen, så den er spændende og engagerende. Vi vil gerne give eleverne gode arbejdsvaner og klæde dem godt på til videre uddannelse. Vi er et lokalt gymnasium som arrangerer filmfestival, teater, musik mm. i vores veludstyrede Kultursal, - men vi har også globalt udsyn: Vi samarbejder med en række gymnasier i lande som Kina, USA, Spanien, Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland, fordi vi gerne vil åbne dørene op mod verden omkring os og give vores elever mulighed for at møde jævnaldrene fra andre lande og kulturer.

Det sker

 • okt
  09

  Visionsdag

  På visionsdagen er det tanken, at alle elever, lærere, ledere, øvrige ansatte og bestyrelsen skal...

  Læs mere
 • okt
  22

  OD fællestime

  OD fællestime i Kultursalen

  Læs mere
 • okt
  24

  Caféaften

  Caféaften For tidspunkter mv. følg med på Elevernes Facebookside eller Elevrådets blog -...

  Læs mere
 • nov
  07

  Skolens fødselsdag

  Skolens fødselsdag. Mere følger...

  Læs mere

Se den nyeste elevvideo
Video

Se det nyeste
Billedgalleri

Find adresse og kontaktinformation
Info

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge

Tlf. kontor: 48798410

Kontor og telefontid
8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Fax: 48798407